Raktár és logisztika

Raktározás

Legyen szó rövid vagy hosszú távú raktározási feladatról, rugalmasan kezeljük ügyfeleink igényeit. Raktárunk az autópálya közvetlen közelében található, könnyű megközelíthetőséggel.

Belföldi disztribúció

Belfödi disztribúciós szolgáltatásunk magába foglalja az importból, illetve exportból raktárunkba érkező küldemények szakszerű tárolását, háztól-házig történő szállítását.

Raklapos disztribúció

A raklapos disztribúció egy logisztikai és szállítási módszer, amelyben a termékeket és árucikkeket raklapokon helyezik el és szállítják. A raklap egy fa, műanyag vagy fém váz, amelyre a termékek csomagolva és egymásra helyezve kerülnek. Ez a módszer megkönnyíti a szállítást, raktározást és anyagmozgatást a logisztikai láncban.

raklapos disztribúció

Fulfillment extra

fulfillment magyarul kiszervezett logisztikát jelent: a kereskedő vállalkozás (nagyker, kisker, webshop) egy külső cégre bízza a raktározást, csomagolást, címkézést, kitárolást és a kiszállítást.
A logMASter esetében ez további extra szolgáltatással bővülhet, hiszen nemzetközi szállítmányozóként elvégezzük a termék teljes körű behozatalát is: közúton, vasúton, légi vagy tengeri szállítással, biztosítással, vámolással és szaktanácsadással.