Megújult ISO minősítésünk, igazolva ügyfeleink bizalmát

ISO
A logMASter Kft.-nél 2022 végén sikeres ISO 9001 auditot végzett az ÉMI-TÜV SÜD Kft. Erről 2023. január 8-án megkaptuk új tanúsítványunkat.

Üzleti tanácsadók tapasztalatai szerint a magyar vállalkozók jelentős része nem, hogy nem készíttet minőségi tanúsítást vállalatáról, de még csak nem is tud ezekről – derül ki a Minner.hu üzleti hírportál összefoglalójából. Bizonyára máshogy állnának ehhez, ha értenék, hogy az ISO 9001 tanúsítvány megszerzése mit üzen az ezzel rendelkező vállalatok ügyfeleinek.

Egyszerűen fogalmazva az ISO tanúsítással rendelkező vállalatok ügyfelei jobban megbízhatnak a szolgáltatójukban, mert világossá tették, hogy nem pusztán saját belátásuk szerint próbálnak jó szolgáltatást nyújtani. Vállalták szigorú, objektív előírások telesítését is, amelyek egyfajta garanciát adnak munkájuk magas színvonalára.

Az ISO 9001 tanúsítás a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet (ISO) által kidolgozott és folyamatosan megújított szabályokon alapul. A minőségirányítási tanúsítvány megszerzése előtt alaposan átvizsgálják az erre vállalkozó vállalatot. Auditálják a szervezet belső folyamatait, képzéseket tartanak és ennek alapján a legjobb vállalati gyakorlatokhoz igazítják a minősített vállalat tevékenységét.

Fontos még tudni, hogy a minőségi tanúsítás nem uniformizálja a vállalatokat. Ahogy nincs két egyforma vállalat, úgy nincs két egyforma minőségirányítási rendszer sem. A tanúsítványok nem konkrét elvárásokat fogalmaznak meg, hanem irányvonalakat jelölnek ki. Jelzik, mi a teendő a belső folyamatok, a dolgozói és a vevői elégedettség, a jogszabályok betartása és a vállalati hatékonyság javítása terén.

A logMASter letölthető ISO 9001 tanúsítványa